Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Indoor Skydive Instructor part-time 

  City Skydive
  Utrecht

  We zijn vanaf mei 2021 op zoek naar part-time tunnel instructeurs!

  Vacature bekijken

 • Golf Operations medewerker 

  Bernardus Golf
  's-Hertogenbosch

  Voor onze golfbaan in Cromvoirt, onder de rook van ’s- Hertogenbosch zijn wij op zoek naar versterking voor ons Golf Operations team die optimale service biedt aan de members van Bernardus.

  Vacature bekijken

 • Sportconsulent 

  MEE Rotterdam Rijnmond
  Rotterdam

  MEE is al jarenlang succesvol actief in de individuele ondersteuning van mensen met een beperking om te gaan sporten/bewegen. Wij hebben per direct een vacature voor een: Sportconsulent

  Vacature bekijken

 • All Round Graphic Designer 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Amsterdam

  Alles waar het Decathlon-logo op staat, ontwerp jij. Je bent verantwoordelijk voor een combinatie van creatieve uitingen voor online en offline; denk aan in-store communicatie, signing, posters, (online) advertenties en interne communicatie.

  Vacature bekijken

 • Retail Leadership Traject Amsterdam 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Amsterdam

  Als je net bent afgestudeerd (of misschien al wat langer) en geïnteresseerd bent in sport en retail dan is dit een interessante functie voor jou!

  Vacature bekijken

1 2 3 16

Onze labels