Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Marketing & Media Football Academy stage 

  Almere City FC
  Almere Haven

  Heb jij affiniteit met voetbal, kent social media geen geheimen meer voor jou en lijkt het jou leuk om in een dynamische omgeving meer te leren over het vak? Solliciteer dan direct op deze vacature!

  Vacature bekijken

 • Medewerker ticketing 

  Almere City FC
  Almere Haven

  De jongste betaald voetbalorganisatie van Nederland, Almere City FC, is op zoek naar een representatieve medewerker voor de ticketing afdeling met een aanvullend takenpakket voor het front office.

  Vacature bekijken

 • Online Sport Marketing stage 

  Clickables online marketing
  's-Hertogenbosch

  Zoek jij een stage in een nieuw, snelgroeiend en innovatief bedrijf? Ben je zelfstandig, nauwkeurig en creatief?

  Vacature bekijken

 • Marketing stage Life Fitness 

  Life Fitness (Atlantic) B.V.
  Barendrecht

  Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame stageplek? Ben jij een zelfstandige en communicatief vaardige student met passie voor organiseren en ben je vanaf februari 2023 gedurende een periode van 4 tot 6 maanden minimaal 32 uur pw beschikbikbaar

  Vacature bekijken

 • Buurtsportcoach Gezondheid 

  De Meerpaal
  Dronten

  Voor onze afdeling zijn we op zoek naar een buurtsportcoach die zich gaat richten op de organisatie en uitvoer van het Programma Gezonde Leefstijl en de gezondheids campagnes vanuit het programma Jongeren op Gezond Gewicht.

  Vacature bekijken

1 2 3 18

Onze labels