Banner Banner Banner Banner

Vacatures

accountmanager commerciƫle partnerships
Lelystad en omstreken
Medewerker Service & Ticketing
Enschede
Activatiemanager (junior)
Zeist
Brand Marketeer
Rotterdam

Commercieel Medewerker Sport

Organisatie:
Multicard Nederland BV
Plaats:
Oud-Beijerland
Branche:
Sportclubs
Functiegroep:
Commercieel medewerker/manager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Commercieel Medewerker Sport

Cashless Betalen® is een product van Multicard. Multicard is ruim 27 jaar toonaangevend als het gaat om het personaliseren van informatiedragers en het beheren van datastromen. Dit laatste is momenteel zeer actueel aangezien data ook wel het nieuwe goud wordt genoemd. Sportverenigingen worden commercieel gezien steeds waardevoller, maar beseffen vaak zelf niet dat zij ‘goud’ in handen hebben. Cashless Betalen® is een product waarmee sportverenigingen niet alleen sneller, veiliger en  gemakkelijker kunnen afrekenen, maar is ook een tool om sponsoren iets unieks te bieden, namelijk; KLANTEN!


DE UITDAGING

Wil jij ervaring opdoen in Verkoop & Marketing? Sluit je dan voor een paar maanden aan bij ons enthousiaste salesteam van Cashless Betalen®.


Als commercieel medewerker denk je mee met de leadgeneratie programma’s, leg je het eerste contact en bezoek je potentiële klanten, sportclubs of verenigingen, om een demonstratie van het systeem te verzorgen. Vervolgens onderhoud je het contact en zorg je voor een passende offerte. 

WIE BEN JIJ

  • Derdejaars student HBO
  • Ambitieus
  • Proactief
  • Flexibel
  • Affiniteit met sport
  • Doorzettingsvermogen
  • Commercieel
  • Verantwoordelijkheid nemen

INTERESSE
Wil jij ons helpen om Cashless Betalen® top of mind te krijgen bij sportverenigingen? Dan willen wij graag kennis met je maken, dus laat wat van je horen! Bel voor meer informatie Ella Meijer, General Manager op 06-53 42 51 94. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV naar e.meijer@multicard.nl. Neem ook een kijkje op onze website, www.cashlessbetalen.nl.  


WAT WE BIEDEN
Stage lopen bij Multicard Nederland BV houdt in dat je in een team van 23 collega’s komt te werken. Het kantoor is gevestigd in Oud-Beijerland en er heerst een informele sfeer. We bieden je een veelzijdige opdracht aan waarbij leren en zelfontplooiing voorop staat. 

 

 

Banner Banner Banner Banner