Banner Banner Banner

Vacatures

Gebiedscoƶrdinator
Rotterdam
Projectcoƶrdinator Maatschappelijk
Utrecht
Regionale beweegmakelaar aangepast sporten
Duin en Bollenstreek
Buurtsportcoach onderwijs gericht op pauzesport
Haarlemmermeer

Online Fitness Marketeer (SEA)

Organisatie:
Hidden Profits Marketing
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Marketingmedewerker/manager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Online Fitness Marketeer (SEA)

Je weet hoe je campagnes moet opzetten, wat voor advertenties het goed doen bij welke doelgroep, haalt er een kick uit om je dagelijkse doel te behalen en je weet je way around Google en Bing. De missie van een Online Marketeer (SEA) is bijdragen aan het succes van het klantenportfolio van het team. Het toepassen van onze marketingformule is hier cruciaal. Online Marketeers zorgen voor een doorlopende stroom aan leads en monitoren alle campagnes proactief zodat je deze direct kan optimaliseren waar nodig is. Daarnaast werkt je samen met de Search Engine Lead Experts om de marketingformule te blijven ontwikkelen en innoveren. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hidden Profits Marketing, Europees marktleider Online Fitness Marketing  
Met Hidden Profits Marketing, opgericht in 2004, bevinden we ons op dit moment in de ‘scale-up’ fase. Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord bedienen we momenteel 750+ fitnesscentra, sportscholen, personal trainers, yoga studios, boutique clubs en fysiofit centra in 11 landen. Van starter tot doorgroeiende keten en van specialist tot allround centrum. Onze missie: al deze fitnesscentra ieder op hun eigen niveau succesvol helpen maken.

Onze specialiteit: leadgeneratie voor Fitnessclubs!
Dat doen we in de eerste plaats door ons te focussen op dat waar we aantoonbaar goed in zijn: het online genereren van verkoopkansen voor onze klanten. Via Google Adwords, Facebook en Instagram advertenties trekken we per klant veel nieuwe websitebezoekers. Op de landingspagina’s garanderen slimme en bewezen technieken dat sitebezoekers converteren naar lead en bevestigde afspraken op de club.  

Onze belofte: klanten écht helpen
Het echte verschil, en de nummer 1 reden dat we naar 750+ klanten gegroeid zijn, maken we echter pas ná dat wij de leads bij onze klanten binnenbrengen: het daadwerkelijk helpen van onze klanten om van deze leads betalende leden te maken. Dit doen we door het bieden van doorlopende rendementscoaching bij de klant. Dit zorgt voor blije klanten die groeien qua leden, omzet en in sommige gevallen zelfs nieuwe vestigingen.

Onze missie: wereldwijd trendsettend en pionierend in Fitness Marketing!
Werken bij Hidden Profits Marketing betekent: werken bij de marktleider op het gebied van online fitness marketing in Europa. In een jong team van 50 giganten bestormen wij op dit moment de wereldwijde fitnessmarkt met onze formule. Ons doel: op 1 januari 2030 realiseren dat we 10.001 ondernemers in de fitness industrie wereldwijd helpen door het creëren, innoveren, en uitvoeren van hun marketing.

We zoeken een Online Marketeer (SEA)
Daarom zoeken wij iemand die onze online marketing formule succesvol toe gaat passen bij zijn of haar klanten. Succesvolle fitnessclubs en een positieve klantbeoordeling zijn de waardevolle eindresultaten van jouw inspanningen!

 • Je zorgt door het toepassen van onze online marketing formule voor een doorlopende stroom aan leads voor jouw klanten. Deze leads genereer je via Google Adwords.

 • Je bent verantwoordelijk om de webpagina en landingspagina van de klant, Google Adwords, Google Analytics en Google My Business posts up to date te houden.

 • Je monitort pro-actief en doorlopend je Search Engine campagnes. Hoe gaat het met de doelstellingen? Komen er genoeg leads binnen? Wat moet er geoptimaliseerd worden? En het belangrijkste: wat is het uiteindelijke resultaat?    

 • Je blijft gedurende het proces schakelen met je Team Manager, de Account Manager en de SEL Expert om het best mogelijke resultaat te bereiken voor de klant.

 

Wie ben jij?

 • Jij hebt in de eerste plaats affiniteit met online marketing.

 • Je hebt een (HBO of WO) opleiding genoten richting commerciële economie, communicatie of marketing en bent bereid om jezelf doorlopend verder te ontwikkelen. ‘Elke dag 1 procent beter’ klinkt jou als muziek in de oren.

 • Je hebt een proactieve houding ten opzichte van je klanten en je collega’s. Je wacht niet tot je Team Manager je vraagt een campagne te optimaliseren want dit had je al gezien en aangepakt. Een actieve en enthousiaste instelling is de basis van jouw succes bij Hidden Profits Marketing.

 • Je bent resultaatgericht en je waarborgt altijd het gedachtegoed van de Hidden Profits Marketing formule.

 • Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord, dus het is handig als je woont in de regio Amsterdam.

Help jij mee de wereldwijde fitnessmarkt te veroveren?
Hidden Profits Marketing is zich aan het ontwikkelen en deze groei brengt veel mooie uitdagingen met zich mee. Zo komen er iedere maand meer klanten bij, starten we in nieuwe landen (recent zelfs in Nieuw-Zeeland!) en vergt onze marktleidende positie dat we doorlopend blijven innoveren op zowel het gebied van online marketing als op het gebied van rendementscoaching. We zoeken dan ook iemand die er energie van krijgt om bij te dragen aan deze groei en de ambitie heeft om zich zowel op persoonlijk vlak als binnen de organisatie te ontwikkelen. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen hoeveel doorgroeimogelijkheden er op dit moment zijn nu we internationaal zo hard groeien.  

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende fulltime baan bij het bedrijf dat Europees marktleider is op het gebied van online fitness marketing.

 • Een marktconform startsalaris per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Een werkplek op ons kantoor in Amsterdam-Noord, vlakbij de NDSM-werf.

 • Een ongekende informele werksfeer in een jong team waar jij alle ruimte, faciliteiten en coaching krijgt om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

 • We zorgen daarbij voor koud bier/wijntje op de vrijdag om de week in stijl af te sluiten!

 

Overtuigd? Stuur dan snel je CV en vlammende motivatie naar Rik via rik@hiddenprofitsmarketing.com. Wij zetten de koffie alvast klaar.

 

Banner Banner Banner Banner