Banner Banner Banner

Vacatures

Gebiedscoƶrdinator
Rotterdam
Projectcoƶrdinator Maatschappelijk
Utrecht
Regionale beweegmakelaar aangepast sporten
Duin en Bollenstreek
Buurtsportcoach onderwijs gericht op pauzesport
Haarlemmermeer

Persvoorlichter

Organisatie:
KNHS
Plaats:
Ermelo
Branche:
Sportbond
Functiegroep:
Communicatie & PR medewerker
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Persvoorlichter

 

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is één van de grootste en sportief succesvolste sportbonden van Nederland. We behartigen de belangen van de bij ons aangesloten verenigingen en leden, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen. De KNHS is gevestigd op het KNHS-centrum in Ermelo en heeft momenteel 88 (fte) medewerkers in dienst en is een jonge, dynamische en groeiende organisatie. Onze kernwaarden zijn respectvol, betrokken, open en deskundig.

Omdat onze collega ons gaat verlaten zijn wij voor de afdeling Communicatie & Marketing op zoek naar een kandidaat voor de functie:

Persvoorlichter  (Communicatieadviseur pers en publiciteit)

(fulltime)

DE UITDAGING

Als persvoorlichter van de KNHS geef je op proactieve wijze invulling aan het pers- en mediabeleid waardoor de paardensport in het algemeen de KNHS in het bijzonder op een positieve wijze zoveel mogelijk media exposure krijgen. Je onderhoudt contacten met de (vak) pers en landelijke/regionale media en informeert journalisten van Nederlandse en buitenlandse media gedegen en correct. Je schrijft persberichten en realiseert overige (interne en externe) publicaties. Je coördineert de woordvoering rond bepaalde onderwerpen of begeleidt de inhoudelijk deskundige medewerkers, management en bestuur hierin. Je coördineert een poule van freelancers en je bent verantwoordelijk voor het sportverslaggevingsbeleid van de KNHS. Je verzorgt de afstemming en uitvoering van communicatie- en publiciteits- en pr-projecten en plannen en je bent verantwoordelijk voor de bewaking van het mediabudget.

PROFIEL

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding journalistiek of communicatie. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over een relevant netwerk in de media waarbij een netwerk binnen de paardensport een grote pré is. Je beschikt over grondige kennis van het medialandschap en bent een goede gesprekspartner voor journalisten. Daarnaast ben je in staat om bestuur en management onderbouwde media adviezen te geven en je beschikt dan ook over goede advies- en presentatievaardigheden. Naast dit alles ben je uiteraard stressbestendig en kun je het werk goed plannen en organiseren. Je bent zeer proactief en creatief in het vinden van oplossingen, maar accuraat in het werk. Het is een zeer afwisselende en flexibele functie, waarbij een negen tot vijf mentaliteit niet past. Ben jij daarnaast enthousiast, zelfstandig, resultaatgericht en flexibel, dan ben jij onze perfecte kandidaat!

DE KNHS BIEDT

Een uitdagende en dynamische baan bij een van de leukste en grootste sportbonden van Nederland. Een zeer afwisselende en flexibele functie, waarin geen dag hetzelfde is. Je krijgt volop de mogelijkheid jouw talenten, kennis en ervaring in te zetten en te ontwikkelen. Je krijgt een hoge mate zelfstandigheid en flexibiliteit in je tijdsindeling. Je arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Sport (schaal 10). We bieden je in eerste instantie een contract van een jaar aan maar onze intentie is het contract daarna te verlengen.

BEN JE GEINTERESSEERD?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Hendriksen (Hoofd Marketing & Communicatie) 06-50127009 of e.hendriksen@knhs.nl. De motivatiebrief met cv kan je tot 19 mei 2019 mailen naar sollicitaties@knhs.nl Een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner Banner