Banner Banner Banner

Vacatures

Officemanager
Utrecht
HR Medewerker
Utrecht
Buurtsportcoach in Schiedam
Schiedam
Eventmanager
Den Haag

Personal Coach Gorinchem

Organisatie:
Fit Boutiqs
Plaats:
Gorinchem
Branche:
Fysiotherapiepraktijk
Functiegroep:
Training & Coaching
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
30-09-2019

Personal Coach Gorinchem

Wegens snelle groei van onze Fit Boutiqs studio’s zijn we op zoek naar een Personal Coach die ons snel groeiende team komt versterken.

Wie zijn wij?

Een gedreven jonge organisatie met een ‘fit changer’ mentaliteit die wegens snelle groei van onze studio’s op zoek zijn naar personal coaches in diverse regio’s. 
Fit Boutiqs is een jong en ambitieus bedrijf waar service en aandacht hoog in het vaandel staan. Vandaar onze slogan: We take your fitness personal. 

Wij zijn een ‘game changer’ als het erom gaat hoe je comfortabel fit kunt worden en belangrijker nog; hoe je fit kunt blijven! In een stijlvolle studio op een inspirerende A-locatie in Gorinchem wordt er onder begeleiding van de Fit Boutiqs coaches een korte en intensieve full body HIT-training gevolgd door onze leden. Dat doen we volgens onze ‘4S’ pilaren:

 • Short: 1 of 2 keer, 20 minuten per week.
 • Sweet: Altijd op afspraak en onder begeleiding van een Fit Boutiqs Personal Coach, in onze boutique style studio! Ook is omkleden en douchen niet nodig! 
 • Safe: Bij Fit Boutiqs gebruiken Premium Nautilus fitnesstoestellen, en een Personal Coach die let op een goede houding, uitvoering en ademhaling!
 • Strong: Een wetenschappelijk onderbouwde HIT-training, tot wel 46% meer rendement! Bij Fit Boutiqs garanderen wij progressie! 

Onze missie?

Iedereen blijvend in zijn of haar kracht te zetten. De Fit Boutiqs trainingsmethode biedt een unieke vorm van personal coaching, Short I Sweet I Safe I Strong. Je maakt dus deel uit van een revolutionair concept!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar personal coaches bij wie hospitality en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan, die ook een sterke affiniteit met sport en ondernemen hebben. Fit Boutiqs is op zoek naar coaches die een positieve en energieke attitude hebben. Ook zoeken we coaches die efficiënt en zelfstandig te werk gaan. Andere mensen willen helpen en het beste in ze naar boven halen moet voor onze coaches een echte drive zijn. Idealiter heb je of volg je een (management) opleiding gelinkt aan sport, gezondheid of hospitality en zie je het als een uitdaging om als (social media) ambassadeur mee te bouwen aan de groei van Fit Boutiqs.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris en interessante bonusmogelijkheden.
 • Flexibiliteit in het aantal uren dat je beschikbaar bent: van 8 tot 40 uur per week, verspreid over verschillende dagdelen.
 • Doorgroeimogelijkheden. 
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in het verzorgen van Fit Boutiqs trainingen en de studio uitstraling.
 • Een tweedaagse opleiding zodat je Fit Boutiqs gekwalificeerd wordt.
 • Gratis Fit Boutiqs lidmaatschap voor jezelf.

Ben jij:

 • Een enthousiast en ondernemend persoon?
 • Heb jij ambitie voor sport en hospitality?
 • Iemand die graag mensen wilt helpen het best uit zichzelf te halen? 
 • beschikbaar in de (vroege) avonduren en/of weekenden?

Dan is dit de perfecte (bij)baan voor jou!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken?

Stuur dan je CV en motivatie naar dominicq@fitboutiqs.com.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

“Create the life you love”

Banner Banner Banner Banner