Banner Banner Banner

Vacatures

Officemanager
Utrecht
HR Medewerker
Utrecht
Buurtsportcoach in Schiedam
Schiedam
Eventmanager
Den Haag

Projectleider Sportservice Flevoland

Organisatie:
Sportservice Flevoland
Plaats:
Lelystad
Werkgebied:
Flevoland
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
27-09-2019

Projectleider Sportservice Flevoland

Functieprofiel Projectleider Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland geeft uitvoering aan het provinciale sportbeleid en is het kenniscentrum van het provinciale sport- en beweegbeleid.

Ons team van specialisten is dagelijks bezig om de sport in Flevoland te ondersteunen en door middel van sport de regionale economie te versterken. Wij geven uitvoer aan een groot aantal projecten, waarmee wij de inwoners van Flevoland in beweging brengen en een gezonde leefstijl in het algemeen bevorderen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, talentvolle medewerker die ons team komt versterken i.v.m. de uitbreiding van de organisatie.

 

Projectleider (24-32 uur)

De functie

Sportservice Flevoland is op zoek naar een projectleider die zich voornamelijk richt op het thema kernsporten. Dit i.v.m. detachering van de huidige projectleider op het gebied van kernsporten. De Flevolandse kernsporten zijn triathlon en watersport, en sinds 2019 ook hardlopen en fietsen. Het zijn sporten die passen bij Flevoland. De kernsporten worden ingezet voor gebiedspromotie, gezonde leefstijl, identiteit van Flevoland en mogelijkheden om evenementen te organiseren. De inhoud van de functie wordt uitgebreid met werkzaamheden op het gebied van topsport en talentontwikkeling.  

 

Wij zoeken daarom een projectleider die vrij breed inzetbaar is op meerdere thema’s op het gebied van sport en bewegen. De projectleider heeft kennis van de sportwereld, zowel op landelijk, regionaal als lokaal niveau. Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de coördinatie van meerdere projecten met de nadruk op het leveren van kwaliteit binnen afgesproken tijd en budget. Je leidt zelfstandig projecten op het gebied van onze kernsporten. Je adviseert daarnaast overheden op het gebied van sport en beweegbeleid. Sportservice Flevoland is een kleine organisatie. Wij zoeken een ondernemende, flexibele, creatieve en sociale collega.

 

Centrale taken en verantwoordelijkheden

-      Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Flevolandse kernsporten watersport, triathlon en het opstarten van de nieuwe kernsporten fietsen en hardlopen.

-      Je organiseert platformbijeenkomsten, congressen en themabijeenkomsten voor de verschillende kernsporten.

-      Je organiseert kennisbijeenkomsten voor topsporters, sporttalenten en topsportcoaches.

-      Je hebt ervaring met het werken met sportverenigingen (verenigingsondersteuning).

-      Een adviesrol richting de Flevolands gemeenten.

-      Binnen topsport en talentontwikkeling ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding en doorontwikkeling van de Flevolandse Regionale Trainingscentra (RTC’s).

-      Je leidt zelfstandig projecten gedurende alle projectfases (projectplanning, uitvoering, afronding en implementatie van projecten). Daarbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van projectdoelstellingen, projectplannen, uitvoeren van projecten, opstellen van rapportages, toetsen van de resultaten aan het projectplan en het bevorderen van de samenhang van projecten.

-      Je beheert en bewaakt het activiteitenbudget en jouw afgesproken organisatie-inzet in uren.

-      Je volgt ontwikkelingen in de sportsector en trends op het gebied van sport en bewegingsdeelname.

-      Je vertaalt vragen vanuit het werkveld naar concrete acties, projecten en/of ondersteuning vanuit Sportservice Flevoland.

-      Je draagt bij aan de communicatie en promotie van de organisatie.

 

Jouw profiel

-      HBO afgestudeerd, bij voorkeur in de richting van sportmanagement en economie.

-      Enige jaren werkervaring in soortgelijke functie.

-      Ervaring binnen het werkveld sport en bewegen is noodzakelijk.

-      Affiniteit met Flevoland is een pré.

-      Representatief, sociaal vaardig en communicatief sterk.

-      Analytisch vermogen, goed in staat te onderzoeken, maar ook behaalde resultaten te analyseren en om te zetten tot nieuwe plannen en ideeën.

-      Leveren van een actieve bijdrage aan de strategie van de organisatie.

-      Servicegericht, klantgericht en ondernemend.   

 

Wat bieden wij
De projectleider komt in dienst van Sportservice Flevoland B.V. Wij bieden een goede werksfeer binnen een dynamische organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De kandidaat wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald. Gezien de aard van de functie, dient er rekening mee te worden gehouden dat een klein deel van het werk in de avonduren en weekenden plaatsvindt (een paar keer per maand).

Inlichtingen?
Voor meer informatie over de functie Projectleider Sportservice Flevoland kun je contact opnemen met Rudi Tuijn, directeur Sportservice Flevoland, 0320-25 11 13 of  tuijn@sportflevo.nl

Solliciteren?
Herken jij je in de functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels een motivatiebrief en uitgebreid CV uiterlijk vóór vrijdag 27 september a.s. Gesprekken vinden plaats op vrijdag 4 oktober. Je kunt je sollicitatie sturen naar Joannette Klein via klein@sportflevo.nl   

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Banner Banner Banner Banner